Constitució espanyola

NOTES DE PREMSA

Accedeixi de forma ràpida a la informació més recent sobre el Tribunal de Comptes, informes i altres documents de coneixement general aprovats pel Ple i altres comunicats oficials emesos.

LLEGIR NOTES     

BOLETIN DE NOTICIAS

Boletín trimestral cuyo objetivo es informar tanto de las actividades de Fiscalización y Enjuiciamiento de la Institución, como de aquellas otras que son necesarias para el cumplimiento de estas funciones: reuniones, intercambio de conocimientos y experiencias y proyectos nacionales e internacionales. 

LEER BOLETIN  
Sala de Visites

ACTES OFICIALS

Compareixences parlamentàries del President del Tribunal de Comptes o de la resta dels membres del Ple, congressos, convenis, agermanaments i altres actes rellevants de caràcter oficial. El dia a dia institucional del Tribunal de Comptes.

VEURE ACTES     
Escut en cristall

ÀREA MULTIMÈDIA

Vídeos, àudios, fotografies i altre contingut multimèdia relacionat amb el Tribunal de Comptes. Visioni les intervencions del President del Tribunal de Comptes o de la resta dels membres del Ple davant els mitjans de comunicació, visiti la seu principal, obra de D. Francisco Jareño i Alarcón …

VEURE ÀREA
Detalle de la fachada

DOCUMENTOS DE INTERÉS

Información sobre la actividad del Tribunal de Cuentas, así como otros documentos relacionados con su organización y funcionamiento

VER DOCUMENTOS